Blog"Lees hier meer over onze laatste oplossingen op ICT gebied"

Een vergadering of afspraak privé maken in Outlook 2010

04 april, 2013 at 11:25 PM

Wanneer een afspraak of vergadering als privé is gemarkeerd, kunnen anderen de betreffende details niet weergeven. Dit geldt ook voor personen die als gemachtigde over toegangsrechten beschikken of aan wie u leesmachtigingen voor uw agenda hebt toegewezen.

Details van een privé-item kunnen ook worden geblokkeerd zodat ze niet worden weergegeven wanneer uw agenda wordt afgedrukt.

  1. Maak of open de afspraak of vergadering die u als privé wilt markeren.
  2. Klik op het tabblad Afspraak of Vergadering in de groep Labels op Privé.

Opdracht Privé in de groep Labels op het lint

De opdracht Privé is niet beschikbaar voor een enkel exemplaar van een terugkerende afspraak of vergadering. U kunt echter wel de hele reeks als privé markeren.

 BELANGRIJK    U kunt er niet van uitgaan dat met alleen de functie Privé wordt voorkomen dat andere mensen toegang krijgen tot de details van afspraken, contactpersonen of taken. Als u niet wilt dat andere mensen de items kunnen lezen die u hebt gemarkeerd als privé, wijst u aan deze personen niet de machtiging Lezen voor de mapAgenda, Contactpersonen of Taken toe.

Als u de privémarkering van een afspraak of vergadering wilt verwijderen, klikt u op de afspraak en klikt u op het tabblad Hulpmiddelen voor Agenda op Privé. Bij agenda-items die als privé zijn gemarkeerd, wordt een pictogram van een slotje weergegeven in de weergave Agenda of Voorbeeld.

bron: http://office.microsoft.com/nl-nl/outlook-help/een-vergadering-of-afspraak-prive-maken-HP010354936.aspxLabels:
Categorie:

Commentaar

Keer terug naar het overzicht

Contactinformatie

ICTwijs

Achter 't Holthuis 34

7391 TN Twello

Tel: 06 - 38812310

E-mail: info@ictwijs.nl

Teruggebeld worden?

Indien u teruggebeld wilt worden kunt u hieronder uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Offerte & Informatie

Een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vul hiervoor ons contactformulier in.